2D Hotels

Hotelul va pune la dispzotie 321 de spatii de cazare de 3 si 4 stele, dispuse in 3 corpuri. Primele doua corpuri dispun de 236 camere standard de 3 stele, iar cel de al trei-lea corp are 72 camere superioare, pe langa acestea hotelul mai are 9 apartamente si 4 camere concepute special pentru persoane cu dizabilitati. Camerele standard sunt confortabile au un design clasic, nuantele echilibrate contribuind la relaxarea dumneavoastra. Camerele superioare au un design modern cu elemente elegante, de un rafinament aparte. Elementele de design alese creaza spatii armonioase pentru toti oaspetii noastri, fie familii cu copii, tineri in cautare de distractie sau oameni de afaceri. Animalele de companie sunt acceptate doar in camerele de parter a hotelului.

Camera Dubla Standard

Acest tip de camera este o alegere perfecta pentru vacanta dumneavoastra. Camerele sunt dispuse in doua corpuri diferite avand un design classic dar mobilate diferit in functie de corp. Camera dubla standard este potrivita pentru cazarea a doua persoane.

Ocupare camera:
Min Persoane *:1;
Max Persoane *:3;
Max Adults *:2;
Max copii *:1

Facilitati:
-wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, canale tv prin cablu, aer conditionat, mini-bar contracost, tv, telefon contracost, detector de fum, balcon.

Camera tripla standard

Camera tripla este alegerea potrivita pentru cei care calatoresc in familie si au nevoie de confort si relaxare. Atmosfera de ospitalitate si amenajarea clasica a camerei garanteaza experienta unei vacante de vis si ofera conditii excelente pentru acomodare.

Ocupare camera:
Min Persoane *:1;
Max Persoane *:3;
Max Adults *:3;
Max copii *:1

Facilitati:
- wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, canale tv prin cablu, aer conditionat, mini-bar contracost, tv, telefon contracost, detector de fum, balcon.

Camera superior

Camera dubla 4* este potrivita vacanta dumneavoastra. Suprafata generoasa de care dispune camera este o alegere perfecta pentru relaxare si confort. Mobilierul si decorul modern ofera toate aspectele necesare pentru o sedere placuta si de neuitat.

Ocupare camera:
Min Persoane *:1;
Max Persoane *:3;
Max Adults *:2;
Max copii *:1;

Facilitati:
-wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, canale tv prin cablu, clima, mini-bar contracost, seif, lcd tv, telefon contracost, uscator de par, detector de fum, camerele nu au balcon.

Camera family

Camera family este dotata cu canapea extensibila, perfecte pentru familiile cu 2 copii sau 3 adulti. Suprafata generoasa si mobilierul atent de care dispune camera este alegerea perfecta pentru relaxare si confort.

Ocupare camera:
Min Persoane *:1;
Max Persoane *:3;
Max Adults *:2;
Max copii *:1

Facilitati:
-wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, cablu tv, clima, mini-bar contracost, seif, lcd tv, telefon contracost, uscator de par, detector de fum, camerele nu au balcon.

Apartamente

Apartamentul este alegerea perfecta pentru familiile cu copii sau pentru cei care calatoresc in grup. Apartamentul este destinat cazarii a 4 persoane, fiind format dintr-o camera cu pat matrimonial si o camera cu canapea extensibila.

Ocupare camera:
Min Persoane *:1;
Max Persoane *:4;
Max Adults *:4;
Max copii *:2;

Facilitati:
-wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, canale tv prin cablu, aer conditionat, mini-bar contracost, seif, lcd tv, telefon contracost, uscator de par, detector de fum.

Camere persoane cu disabilitati

Acest tip de camera este complet dotat astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor persoanelor cu disabilitati..
Ocupare camera:


Min Persoane *:1;
Max Persoane *:4;
Max Adults *:4;
Max copii *:2;

Facilitati:
--wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, cablu tv, aer conditionat, mini bar contracost, tv, telefon contracost, detector de fum.